Гледай на живо

ЕВРО 2024: Сърбия 0:1 Англия

Иван и Андрей дадоха 100 бона за клубния магазин на Левски

Иван и Андрей дадоха 100 бона за клубния магазин на Левски

Телевизионните продуценти Иван и Андрей, които са част от Управителния съвет на Левски, са дали 100 000 лева за зареждането на новия фен-клуб магазин на "сините". Този уикенд срещу Славия в новия Сектор "А" на "Герена" ще бъде отворен новият официалния магазин на Левски.

Sportal.bg научи, че двамата телевизионни водещи са извадили от своя джоб точно 100 бона, за да може магазинът да бъде оборудван и пълен със стока, която да зарадва многобройните фенове на 26-кратните шампиони на България.

Магазинът ще бъде зареден с новата екипировка на Joma, а също така с множество нови модели на шалчета, тениски и всякакви други артикули на "сините".

Очаква се инвестираната сума да се върне на водещите с продажбите през следващите месеци, а печалбата да влезе в касите на клуба.

Интересното е, че Иван и Андрей вече дадоха около 35 000 лева за реализирането на проекта Левски ТВ, което е най-хубавото нещо през последните шест месеца на "Герена", заедно със Сектор "А". През зимата двамата се бръкнаха първоначално над 20 000 лева, за да вземат камери и необходимата техника, за да започнат да се снимат тренировките и събитията свързани с Левски, след което инвестираха още, за да може да се снимат контролите в Турция с три камери.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички