Рицоли си призна за дузпата на Барселона

Рицоли си призна за дузпата на Барселона

Италианският съдия Никола Рицоли си призна грешката, която е направил в четвъртфиналния мач реванш от Шампионската лига по футбол между Атлетико Мадрид и Барселона (2:0). В края на мача полузащитникът на Атлетико Мадрид Габи спря топката с ръка в собственото наказателно поле, но италианският съдия Никола Рицоли не отсъди дузпа в полза на каталунците.

"Кракът на играча се намираше извън наказателното поле и това ме заблуди, каза Рицоли, цитиран от испанския вестник "Марка". Ако във футбола се прилагаха съвременните технологии, грешката можеше да бъде избегната. Всичко стана много бързо. Ако съдиите имаха технологии, то епизодът можеше да се оцени по-точно. Съдийството беше добро в продължение на 93 минути, но в един момент то стана лошо".

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти