Треньорът на Чисора отписа Кобрата

Треньорът на Чисора отписа Кобрата

Треньорът на Дерек Чисора отписа Кубрат Пулев преди двубоя между двамата на 7 май в Хамбург.
"Ако е напълно концентриран и се придържа към нашата тактика, Пулев няма въобще да знае какво му се е случило. С подготовката, която проведохме през изминалите седмици в Калифорния, имам много добро предчувствие, че така ще се случи. При Дерек има само един критерий, който решава за победа или загуба, и това е главата му", заяви Си Джей Хюсейн.

"Респектът е тук. Оценявам при всички случаи това, което сме видели в миналото от българина. Пулев се боксира почти винаги в своя стар и скучен аматьорски стил. Той владее точно три удара – прав удар с водещата ръка, ляво кроше и десен прав. От всички тези най-добър му е винаги ударът с водещата ръка. Дори Дерек да забрави и по-голямата част от своя арсенал от удари, винаги ще има нещо в повече от Пулев”, добави треньорът на Чисора.

Си Джей Хюсейн се надява в публиката да има повече българи, тъй като това щяло да надъха допълнително Чисора. "Колкото повече фенове има срещу него, толкова повече се събужда животното в него. Дерек си мислеше, че битката ще е в България и дори така желаеше. Тогава щеше да се види колко се надъхва и как се боксира в клетката на лъва", добави наставникът.

Още от Бойни спортове

Виж всички