Наско Сираков: С тази игра на Левски стадионът няма да се напълни

Наско Сираков: С тази игра на Левски стадионът няма да се напълни

Легендарният голмайстор на Левски Наско Сираков разкритикува играта на отбора на Стойчо Стоев. Бронзовият медалист от САЩ'94 похвали ръководството на клуба за новия сектор "А".

"Беше ми изключително приятно. Преди четири години, когато се взриви сектор "А" много малко хора, включително и аз, вярваха, че ще бъде построен в такъв вид. Наистина едно абсолютно европейско съоръжение, за което трябва да поздравим най-вече Иво (Тонев), защото той се занимава с това нещо.

В България няма шанс нещо да се доближава до тази трибуна. За футбола обаче това е едно от условията. Важно е и да има отбор, който да отговаря на тази трибуна. С тази игра много се съмнявам, че ще има толкова хора следващия мач. Хората ходят да гледат там, където има сериозен футбол. Това е причината да е празен "Герена". Нищо друго.

Трябва да разграничим трибуната и начина на игра на отбора. Когато отборът отговори на качеството на трибуната, тогава бъдете сигурни, че стадионът ще се пръска по шевовете.

Аз очаквах да спечелим срещу Лудогорец, най-вече са самочувствие на нашите футболисти. Искрено се надявам всички фенове на Левски да осъзнаят какво имат в този момент. Най-малко очаквам тук да се получават нещо като чупене на седалки. Това бижу трябва да се пази", сподели Сираков пред Левски ТВ.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти