Гледай на живо

"Трето полувреме" преди Полша - Австрия

По 2000 лв. на човек в Ботев при победа на "Лаута"

По 2000 лв. на човек в Ботев при победа на "Лаута"

По 2000 лв. ще е премията на всеки един от футболистите на Ботев (Пловдив) ако спечелят дербито с Локомотив (Пловдив) в събота на "Лаута". По принцип премията за победа като гост е 1800 лв. на калпак, но сега благодетелят Румен Чандъров е решил да вдъхне допълнителен стимул на "канарите". Той вече се появи на базата в "Коматево" и лично надъха играчите. Освен, че посети съблекалнята на футболистите преди една от тренировките им, той разговаря със служители на клуба и ръководните фактори в отбора - по специално с президента Ангел Палийски и спортният директор Георги Марков.

"Тук съм, за да стегнем редиците", заяви Чандъров пред "ПловдивДерби". Той бе попитан и кога ще стане собственик на Ботев официално. "Аз съм този, който трябва да дава зор за акциите. Бъдете спокойни и това ще стане. Сега е важно да подредим клуба и той да функционира нормално. Има президент, има пари за заплати, има средства за поддръжка на базата. Не виждам, къде е проблемът", коментира още Чандъров.

"Целите за следващия сезон е рано да ги обявяваме. Обещавам да седнем и пред всички медии подробно да разкрием, какви са плановете ни. Това обаче най-вероятно ще се случи, след като настоящия сезон свърши", обяви босът. Той застана и зад треньора Николай Костов. "Той е страхотен професионалист и аз много се радвам, че той работи в "Ботев", сподели Чандъров, който все още не знае дали ще присъства на  "Лаута".

"Стандарт"

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички