Ева Карнейро иска публично извинение от Моуриньо

Ева Карнейро иска публично извинение от Моуриньо

Бившата лекарка на Челси Ева Карнейро държи на публично извинение от страна на Жозе Моуриньо. Това бе потвърдено от нейният адвокат Мери О'Рурк.

Днес трите страни - Карнейро, клубът и бившият мениджър на лондончани, имаха последен шанс да стигнат до извънсъдебно споразумение. О'Рурк обаче разкри, че това няма как да се случи, което автоматично означава, че цялата информация по случая ще бъде огласена публично по време на откритото изслушване на засегнатите страни през юни.

42-годишната Карнейро заведе две дела. Първото е срещу клуба, от който тя настоява, че е била уволнена неправомерно. Второто е лично срещу Моуриньо, обвинен в дискриминационно отношение.

Скандалът между Карнейро и Жозе Моуриньо избухна на 8 август по време на мача на Челси със Суонзи в английската Висша лига. Тогава медицинският екип на лондончани влезе на терена да окаже помощ на Еден Азар, което остави Челси с девет човека за известно време, тъй като по-рано Тибо Куртоа бе изгонен от игра.

"Не очаквам днес да стигнем до някаква решение, тъй като двете страни са много далеч във финансово отношение. Освен това искаме господин Моуриньо да се извини публично", заяви О'Рурк.

На заседанието през юни Специалния трябва да се яви лично в съда и да даде своите показания.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти