В името на ЦСКА: Сектор "Г" победи "червените" юноши в благотворителен мач

В името на ЦСКА: Сектор "Г" победи "червените" юноши в благотворителен мач

Превърналият се в традиция благотворителен двубой между феновете на ЦСКА и юношеския баскетболен тим на "армейския" клуб се проведе за трета поредна година. Двубоят отново се игра в зала "Румен Пейчев" на стадион "Българска армия", като този път инициативата на Сектор "Г" бе събиране на средства за новата зала на възродения баскетболен тим, която ще се намира в местността "Къро" в близост до 4-ти километър.

Този път ултрасите от Северната трибуна взеха реванш от младите надежди, водени от легендарния гард на националния ни отбор от близкото минало Йордан Колев, побеждавайки 18-годишните юноши с 58:55 в изключително оспорван двубой. Дебют за Сектор "Г" записа бившият национал Симеон Найденов, който не пропуска да подкрепя "червения" тим на стадиона. Найденов е юноша именно на ЦСКА.

След края на двубоя феновете връчиха на Роберт Гергов чек на стойност 1390 лева. Президентът на баскетболния тим изрази благодарността си за подкрепата от страна на запалянковците, а също така сподели, че се надява четвъртото издание на двубоя догодина да се проведе в новата зала.

Последвайте каналите ни в:

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти