Стойчо Стоев: Искам нападател, който на мен ми харесва (галерия)

Стойчо Стоев: Искам нападател, който на мен ми харесва (галерия)

Треньорът на Левски Стойчо Стоев сподели, че е много доволен от свършената работа до този момент. Освен това наставникът на "сините" си пожела да не се повтори ситуацията от лятото, когато не успяха да намерят качествен нападател за отбора.

Линел Китамбала, Денис Махмудов, Умар Диаби и Атанас Курдов пристигнаха през лятото с идеята да осигурят мощ в атаката на клуба.

"Доволен съм от работата дотук. Имахме възможност да поработим една седмица, уцелихме и добри условия в Свиленград. Свършихме работата, за която бяхме отишли. В Турция акцентът ще бъде по-различен. Ще наблегнем на контролите, да могат тези млади момчета да се интегрират в отбора. Надявам се да бъдем в оптимална форма в първия кръг“, пожела си треньорът на Левски.

"Аз не обичам футбол от типа „напред каквото стане“. Ще привлечем централен нападател. Проблемът е, че още се бавим с това. Дали ще има дежа вю като през лятото? Надявам се, че не, защото това дежа вю ще е кошмарно. Искрено се надявам хората, които трябва да приключат тези трансфери, да успеят по-бързо. Невинаги това е възможно, дори като физическа възможност. Не знам дали съм претенциозен. Искам централен нападател, който на мен ми харесва, който ще пасне на стила на отбора и ще помогне. Може и да съм претенциозен в това отношение, но искам да привлечем точния централен нападател“, каза още наставникът на „сините“.Отборът на Левски замина за лагера в Турция
Снимки: Марин Маринов, Sportal.bg

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти