Гледай на живо

Югоизточна Трета лига: Саяна (Хасково) - Загорец (Нова Загора) 0:0

Венци Христов навит за Левски заради семейството си

Венци Христов навит за Левски заради семейството си

Националът Венцислав Христов е все по-близо до Левски. Това разкри самият той. Нападателят в момента преговаря със "сините", но сделката все още не е факт. Той обаче е склонен да дойде на "Герена" и основната причина за това е, че иска да е близо до семейството си.

"Истина е, преговарям с Левски. Имам контакти и с други клубове, но "сините" са на дневен ред. Мисля, че ми е време да се прибера малко при семейството. За мен това е най-добрата оферта", заяви Христов.

Той категорично отрече да е поставляя ультиматум на "сините". "Това е несериозно. Как може да се поставя ултиматум на клуб? А и как така до петък. Ами ако дотогава не съм си намерил сериозен отбор и Левски ме покани в събота, да не мислите, че ще им откажа? Това са глупости" продължи националът.

Той разори още, че на този етап разбирателство няма, защото има и други опции пред себе си, а и от "Герена" открито са заявили, че търсят по-добър вариант.

"В Левски мислят вероятно, че могат да намерят по-добър вариант. Това обаче не ме обижда и не ми пречи. Аз съм уверен в собствените си сили и в това, което мога", завърши нападателят.

По всичко личи, че в Левски до последно ще се надяват да намерят класен таран от чужбина. След като не успяха да вземат такъв от Кипър, сега са насочили усилията си към бразилец от Жилина. Ако обаче и този вариант пропадне, най-вероятно ще се обърнат към Венци Христов.

"Меридиан мач"

Още от БГ Футбол

Виж всички