Палава танцьорка командва Зидан

Палава танцьорка командва Зидан

Истинска фурия в леглото е съпругата на новия старши треньор на Реал Мадрид Зинедин Зидан. Вероник е бивша танцьорка и манекенка, а двамата са заедно вече дълги години и очевидно имат повече от здраво семейство.

Французинът с алжирски корени се радва на цели четирима наследници, всички те момчета и всички играят футбол в различните гарнитури на Реал Мадрид. Многобройното домочадие бе плътно до баща си по време на представянето му в първия тим на "кралския" клуб. 20-годишният Енцо Зидан играе за втория тим на "Белия балет". Лука Зидан е част от състава на Реал до 17 години, Тео Зидан играе за формацията до 13 години, а най-малкият Елиас Зидан е при 11-годишните.



Палавата Вероник бе разкрита от папараците още преди години. По време на почивка на семейството на остров Мавриций в Индийския океан през 2007-а двамата демонстрираха без свян своята близост. Докато легендарният френски футболист се излежаваше мързеливо на шезлонг край басейна на хотела си, половинката му закачливо си играеше с неговите интимни части. Зидан се печеше на слънце, носейки само бански и черни очила, а Вероник го масажираше по мъжкото достойнство. Твърди се, че ако Зидан е главата във фамилията, то Вероник е шията. Тя коли и беси у дома.



Твърди се, че именно госпожа Зидан наредила на половинката си да напусне Ювентус навремето и да се насочи към Мадрид. Тя постоянно мърморела, че не иска да живее в северен град като Торино, а предпочита топли и слънчеви дестинации. Впоследствие самият Зизу признава, че е избрал офертата от Реал заради жена си.

Още от Булевард

Виж всички