Локомотив (Пловдив) започва подготовка на 11 януари

Локомотив (Пловдив) започва подготовка на 11 януари

Локомотив (Пловдив) стартира предсезонната си подготовка в понеделник, 11 януари. Първата тренировка за 2016 година е от 14.00 часа на Лаута.

Във вторник и сряда всички футболисти ще преминат пълни медицински изследвания. С отбора по взаимно съгласие се разделиха шестима футболисти - Теодор Скорчев, Христо Стамов, Илиян Йорданов, Оливие Боне, Лоик Дюфо и Йоан Ласиман.

Новите попълнения засега са Мартин Кавдански и Веселин Марчев. В тази група може да се счита и френският защитник Ясин Амрауи, който тренира с "черно-белите" от няколко месеца и със сигурност ще бъде картотекиран за пролетния полусезон.

От 16 януари до 9 февруари Локомотив ще бъде на лагер в турския курорт Анталия. Отборът ще отседне в 5-звездния комплекс Грандпарк Лара, състоящ се от 8 отделни блока. Хотелът разполага със собствена тренировъчна база от 4 терена с естествена трева, където черно-белите ще провеждат своите занимания.

Засега са уредени 3 контролни срещи на турска земя:
21.01 - Фортуна Кьолн (Германия)
24.01 - ЧСМС Яш (Румъния)
27.01 - Височина Ихлава (Чехия)

На място ще се уточняват съперниците за още 3 спаринга, като датите са 30 януари, 3 февруари и 6 февруари.

Последната контрола на Локомотив Пловдив преди началото на сезона ще бъде срещу втородивизионния Оборище (Панагюрище). Мачът е на 13 февруари.

Още от БГ Футбол

Виж всички