Гледай на живо

Хърватия - Бразилия

Лудогорец представи новия спонсор - и световноизвестна компания ще дава пари на "орлите" (видео и галерия)

Лудогорец представи новия спонсор - и световноизвестна компания ще дава пари на "орлите" (видео и галерия)

Лудогорец представи новия спонсор на клуба - компанията Виваком. Както е известно, до този момент телекомуникационният гигант спонсорираше ДЮШ на орлите, но е решила да подпомогне и представителния тим. Освен това от ръководството на Лудогорец анонсираха, че съвсем скоро клубът ще се сдобие с трети голям спонсор, който ще е световноизвестна компания.

Ето какво каза по повод договора между двете страни Мирослав Петров - главен директор продажби на Виваком:

"Партнираме си повече от 5 години. Ние дълбоко вярваме, че спортът има силата да обединява, да изгражда характери и да ражда шампиони. Затова инвестираме във футбола, баскетбола леката атлетика… Разбира се цар футбол е религия и партнирайки си с отбор като Лудогорец, се надяваме, че ще успеем да върнем усмивките на хората, да превърнем мачовете в празник.

Виждайки успехите на Лудогорец, усмивките на хората в Разград, ние решехме и е редно да подпомогнем и първия отбор. За нас е чест да си партнираме с успешен проект като Лудогорец. Те показаха, че в България може и трябва да се инвестира в подобни проекти".

Договорът е до края на годината. Убеден съм, че договорът ще е дългосрочен и ползотворен. Ако компанията има желание да използва лицата на нашите звезди като Владо Стоянов, Дяков, Моци, ние ще съдействаме", заяви пък изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев.

Относно предстоящия договор между орлите и бъдещия нов спонсор, Петричев коментира: "Преговаряме със световноизвестна компания, която съвсем скоро ще се появи на фланелките. Да се надяваме, че този спонсор, който ви анонсирах, ще подпише скоро. Повярвайте ми това е световноизвестна компания в цял свят, която е свързана с футбола."ПФК Лудогорец с нов спонсор и първа пресконференция за годината
Снимки: Емона Цончева, Sportal.bg

Още от БГ Футбол

Виж всички