Трима си тръгнаха от Пирин (Разлог)

Трима си тръгнаха от Пирин (Разлог)

Виктор Шишков, Николай Раданов и Милен Лефтеров се разделиха с досегашният си отбор Пирин (Разлог), съобщи старши треньорът Христо Джоджов. "За тримата напуснали мога да заявя, че имам информация само за Милен Лефтеров, че ще продължи в отбора на Банско, за другите не зная нищо. Имаме набелязани футболисти, но засега не сме стигнали до нещо сериозно, водещо до подписване на договори", заяви наставникът.

Огромна част от отборите в Б група, за да пестят средства и да не плащат осигуровки, предлагат на футболистите си аматьорски договори. Всичко това обаче прави играчите свободни в края на всеки полусезон и тримата са се възползвали именно от този момент.

Ето какво коментира Джоджов за предстоящата подготовка: "Общо седем контролни мача съм планирал за зимната подготовка на мъжкия отбор, която ще стартира на 18 януари на градския стадион. Засега сигурни контроли са на 3 февруари срещу Септември София, на 6 февруари срещу отбора на Банско, и на 9-ти февруари срещу Пирин Гоце Делчев. Имаме проведени разговори да се проведе контролен мач и с отбора на Беласица Петрич. До момента не сме се спрели на точната дата, но със сигурност това ще стане факт до края на следващата седмица. Засега свободните дати са 11-ти, 13-ти , 17-ти и 20-ти февруари. Със сигурност последната контролна срещат на 20-ти февруари ще бъде срещу отбор от района участник в аматьорската група. Тогава именно ще стани представянето на мъжкия отбор на Пирин Разлог на градския стадион пред нашите фенове. В движение ще бъдат определени останалите противникови отбори, с които ще запълним програмата за контролни мачове. Възможно е тази празнота да бъде запълнен от отбори, които ще се готвят в региона".

Още от БГ Футбол

Виж всички