Гледай на живо

"Efbet Лига Live": Как ще се развият битките за титлата и третото място - коментарът за трите ключови двубоя на Ангел Станков, Михаил Александров и Нико Петров

Иван Ракитич презарежда батериите на остров Миконос

Иван Ракитич презарежда батериите на остров Миконос

Халфът на Барселона Иван Ракитич презарежда батериите на живописния гръцки остров Миконос. Хърватският национал сподели в "Инстраграм" няколко снимки със съпругата си Ракел Маури, с която са заедно от 2011 година.

По онова време футболистът е пред трансфер в Севиля и е настанен в хотел, в който Маури работи като сервитьорка. Така още в първата си вечер в града Ракитич среща своята бъдеща съпруга. Той остава в хотела три месеца и настоява само Ракел да му сервира кафето. Когато на няколко пъти я кани на среща обаче, тя отказва с оправданието, че винаги има работа.Една вечер приятел на Ракитич му казва, че обектът на неговите чувства е в бар. Той веднага се качва на колата и отива при нея. Дръпва един стол, сяда и й казва: "ето ме, сега ще трябва да излезеш с мен, защото не работиш." Ракел се съгласява и те са заедно и досега.На почивката в Миконос хърватинът й красивата му съпруга са придружавани от бившия съотборник на Ракитич в Барселона Марк Батра, който понастоящем играе за Борусия (Дортмунд) и неговата приятелка Мелиса Хименес.

Още от Булевард

Виж всички