Жената на Икарди: Искат го Юве и Наполи

Жената на Икарди: Искат го Юве и Наполи

Съпругата и мениджър на Мауро Икарди Уанда Нара разкри, че интерес към капитана на "нерадзурите" има от Ювентус и Наполи.

"Потвърждавам за интерес на Наполи и Ювентус. Ние не сме искали продължаване на контракта, а да му бъде вдигната малко заплатата. Не бих искала да напусне Милано, тъй като се чувстваме щастливи, но решението ще си вземе Мауро", коментира Нара, която наруши мълчанието, което поискаха "нерадзурите" през миналата седмица, когато обяви своята деветка за непродаваем.

"Нямам представа. От наша страна искаме само да му се вдигне малко заплатата, тези разговори започнахме още преди година, след което бяха прекъснати. Не искаме да му се удължава настоящия договор, който е до 2019 година, ами само да се преразгледат финансовите възнаграждения. Надявам се до седмица или 10 дни всичко да бъде ясно. Относно бъдещето му, той си решава. Мауро е този, който има крайното решение. Неговото желание е да остане, тъй като обича тези цветове и е много превързан към Интер", сподели Нара, която има среща с Арсенал другата седмица в Лондон.

Наполи пък обяви Икарди за идеален заместник на Игуаин, ако звездата напусне в посока Торино.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от Футбол свят

Виж всички