Черно море започна подготовка с 9 нови, търси играчи на още две позиции

Черно море започна подготовка с 9 нови, търси играчи на още две позиции

Черно море започна подготовка да новия сезон с девет нови футболисти. Това са Емил Михайлов, Георги Андонов, Георги Радев, Николай Минков, Александър Цветков, Иван Коконов, както и тримата чужденци Пауло Енрике и чехите Ян Малик и Ондрей Сукуп. Тримата чужди футболисти след като преминат медицински прегледи ще подпишат с отбора, съобщи новият наставник Георги Иванов.

Той разкри, че Черно море търси играчи за още две позиции - централен защитник и десен външен халф, с което селекцията в тима приключва. "Ако станат нещата за едната позиция ще бъде привлечен български играч, а за другата - чужденец", каза Иванов. Подготовка с отбора започват и четирима юноши на клуба. Иванов каза, че не смята да преотстъпва играчи от отбора.

По време на подготовката Черно море ще играе шест проверки. На 2 юли е първата контрола на Черно море по време на подготовката е с Несебър. Следва лагер в Банско от 3 до 16 юли, в рамките на който ще има проверки с Левски на 7 юли, с Пирин /Разлог/ на 10 юли, с Пирин /Благоевград/ на 13 юли и с Оборище /Панагюрище/ на 16 юли. Последната контрола на "моряците" преди началото на новото първенство ще бъде на 23 юли във Варна срещу Черноморец /Балчик/.

Първата ни реална цел е влизане в първата шестица на първенството, каза още треньорът, който разкри, че е подписал договор за три години. Иванов заяви, че Черно море и добър отбор и трябва да се върне там, където му е мястото. "Черно море ще е силен като отбор", категоричен бе новият треньор и допълни, че ще залага при всички положения на атакуващ стил.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти