Участвай в националното преброяване на феновете и спечели страхотни награди

Градев: Съдът ще смени УС на ЦСКА и "Армията" ще е с катинар за Литекс

Градев: Съдът ще смени УС на ЦСКА и "Армията" ще е с катинар за Литекс

Специалистът по спортно право Георги Градев заяви, че никой от привържениците на новото дружество на Гриша Ганчев не цитира закона, когато говори за преобразуването на Литекс в автентично ЦСКА.

"Става дума за някакво задкулисие. Всичко, което се прави, е нарушение на правилата. Дотук не съм чул нито привърженици на Гриша Ганчев, нито от БФС някой да е цитирал дори един-единствен член, който да скрепи твърдението, че всичко е законно. Има олигофрени, на които им се плаща да обиждат мен и семейството ми. Има олигофрени във "Фейсбук", на които им се плаща да пишат общи приказки. Но нито един от тези олигофрени не съм видял дотук да ме обори с правни аргументи. Трябва да се намери задкулисието. Трябва да се види кой държи конците на куклите и на каква цена, защото е очевадно, че във футболния съюз има кукли на конци и че ги е страх от нещо. Или някъде са хванати с компромат, или някой им дава нещо. Никой от БФС не е излязъл да обясни какво налага спешното разширяване на "А" група от днес за утре.

Освен това всички софийски фракции на ЦСКА са зад ЦСКА. Известните спортни личности като Сашо Попов също са зад това ЦСКА. Не виждам никакво основание да се смята, че всички са на страната на Литекс. Нали премиерът го чухме да казва: "Това ЦСКА да се оздравява и да не се гаврят с него". Не съм чул една думичка в устата му в полза на Литекс.

Конкретно Гриша Ганчев преследва лични цели. Тук не говорим за някаква огромна любов към ЦСКА. Интересно е съвпадението, че той реши да се занимава с ЦСКА Литекс в момента, в който се усилиха проблемите му с правосъдието. Не мисля, че това е съвпадение и е случайно. До този момент този човек можеше да е взел ЦСКА, да го е оздравил, да го е изправил на крака. Защо всичко това се случва, когато започнаха проблемите му с правосъдието. И друго - той е непоследователен в действията си. Събира хора, пита ги какво искат - те му казват - оздравяване. След 4 дни започва да им говори за това как Литекс ще стане ЦСКА. Тоест той изобщо не се съобразява с феновете. Той прави нещо за собствена облага и за собствени користни цели. В този театър участват платени клакьори от "Фейсбук", от разни смешни сайтове и така върви цялата кампания. Въпросът е основно защо БФС се включва в този театър! Кого са хванали за топките и как са го хванали? Това е въпросът.

Аз съм сигурен, че съдът ще смени управителния съвет, надзорния съвет и изпълнителния директор. Тогава "Армията" ще бъде с катинар за Литекс. Не знам Литекс по каква причина се събира на "Армията" и си пишат декларации: "Армейците". Какви "армейци" сте вие, когато вие сте Литекс? Това е някакъв вид шизофрения", сподели Градев пред "7 дни спорт".

Последвайте канала ни в

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти