Иво Тонев: Няма повече да взимам решения в Левски

Иво Тонев: Няма повече да взимам решения в Левски

Досегашният председател на Управителният съвет на Левски Иво Тонев, потвърди, че се оттегля от поста си, след което представи Николай Илиев, който го заменя.


"Представям Николай Илиев, който беше избран за председател на УС на ПФК Левски до провеждане на общото събрание на акционерите, насрочено за 30 август. Бих искал да потвърдя още веднъж пред вас това, което заявих пред колегите си. Категоричен съм в решението си да не се занимавам повече и да участвам в каквито и да било управленски решения в Левски. Единственото изключение ще бъде, когато формираме бюджета за следващия сезон, тъй като съм пряко ангажиран. Потвърждавам още един път, че Левски е финансово стабилен, ще продължаваме по този начин да финансираме клуба. Изготвянето и одобрението на бюджета ще бъде извършено с активното ни участие", каза Тонев. Той пожела успех на Илиев и Константин Баждеков и напусна залата.

снимка: Марин Маринов, Sportal.bg

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти