Надзорният съвет на Левски не прие оставките на УС

Надзорният съвет на Левски не прие оставките на УС

На свое заседание днес (08.06.2016г.), Надзорният съвет на ПФК Левски АД, в състав Александър Ангелов, Минко Герджиков и Бранимир Ботев, не взе решение за промени в състава на Управителния съвет на клуба, като депозираните от членовете на Управителния съвет Иво Тонев, Николай Иванов, Николай Илиев, Гошо Гинчев, Сдружение "Клуб Сини Сърца" и "Междинна Станция" ООД оставки като членове на съвета ще бъдат разгледани след провеждане на редовното годишно Общо събрание на акционерите на клуба, на което Управителният съвет трябва да представи доклад за дейността си.

До провеждането на Общото събрание на акционерите Управителният съвет (в оставка) да продължи да изпълнява функциите си с оглед необходимостта от стабилност и ненарушаване на оперативната дейност на клуба.

Във връзка с това, Надзорният съвет на "ПФК Левски" АД свиква редовно годишно Общо събрание на акционерите, което ще се проведе на 30 Август 2016г., като поканата до акционерите, с дневния ред на заседанието, ще бъде своевременно публикувана в Търговския регистър и на електронния сайт на клуба, съобщиха от Левски.

Следвай ни:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички