Очакват се още промени в състава на БФ Волейбол

Очакват се още промени в състава на БФ Волейбол

На 15 юни в Казанлък предстои да се проведе Общо събрание на Българската федерация по волейбол. В "Държавен вестник" вече са обявени точките, които ще се гледат и гласуват. Ето ги и тях:


1. Приемане на отчет на Управителния съвет на БФВ за дейността на сдружението за 2015 г.;

2. Приемане на финансов отчет на БФВ за 2015 г. и на доклад на одитор, извършил заверка на финансовия отчет за 2015 г.;

3. Приемане на решение за освобождаване от отговорност на Председателя на сдружението и на членовете на Управителния съвет на БФВ за дейността им през 2015 г.;

4. Приемане на бюджет за дейността на БФВ през 2016 г.;

5. Промени в състава на Управителния съвет на сдружението;6. Промени в устава на сдружението;

7. Приемане на решение за избор на одитор и за оторизация за извършване на заверката на финансовия отчет на БФВ за 2016 г.;

8. Разни;


УС на БФ Волейбол
Що се отнася до точка 5, се очаква да бъде довършено започнатото на предишния управителен съвет в Казанлък, когато Иван Тодоров и Петър Кънев бяха понижени от вицепрезиденти до членове на УС. Сега, по всяка вероятност предстои и освобождаването им от самия УС. От състава на УС ще бъде и освободен Илия Илиев, за да може да се съсредоточи изцяло върху безценната си работа с международните отношения на федерацията. Илия Илиев бе освободен още на Общото събрание в Пловдив, но това не се случи, след като Съда отказа да впише тогавашните решения. 


Очакват се и нови попълнения в редиците на Управителния съвет, като едно от имената е това на президента на Казанлък Волей (Казанлък) Васил Аргиров. 

BGvolleyball.com

Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички