Пазарджик се завръща в големия волейбол с гръм и трясък!

Пазарджик се завръща в големия волейбол с гръм и трясък!

Един от най-волейболните градове в България от близкото минало - Пазарджик, ще се завърне в големия волейбол от новия сезон!

Пазарджишката школа, която е дала на родния волейбол играчи като Димо Тонев, Атанас Малинов, Найден Найденов, Людмил Найденов, Иван Тасев, Сава Ковачев, Антон Ковачев, Виктор Карагьозов и други, а от сега играещите волейболисти и Добромир Димитров и Николай Учиков, отново ще има представителен мъжки отбор от новия сезон, научи Sportal.bg.

Новосформираният тим Хебър е с огромни амбиции за добро представяне в родния шампионат. Проекта е подкрепен от Община Пазарджик и лично от кмета Тодор Попов, като се очаква сериозна подкрепа и интерес и от местния бизнес.

По първоначални данни мъжкият тим ще стартира участието си във Висшата лига, но има голяма вероятност той да започне и директно в Суперлигата.
В Пазадрижик не се е играл голям волейбол повече от 17 години, когато за последно тимът на Славия Хебросгаз домакинстваше в зала “Васил Левски” и се бореше за титлата с Левски-Сиконко.
Подробности за новия проект ще бъдат съобщени на специална пресконференция следващата седмица в град Пазарджик."

Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички