Мончи остече: Манолас остава в Рома

Мончи остече: Манолас остава в Рома

Спортният директор на Рома Мончи побърза да разсее слуховете за предстоящ трансфер на защитника Костас Манолас през това лято. Интерес към гръцкия играч има от Ювентус и Интер, но шефът на "вълците" е категоричен, че той няма да бъде продаден.

"Манолас ще остане, той е футболист на Рома и ще бъде такъв още дълго време. Ако той искаше да напусне, нямаше да подпише нов договор. Няма нищо такова и той е щастлив при нас. В момента приоритет за селекцията ни е намирането на дясно крило. След това ще изчакаме и ще преценим дали сме доволни от състава, с който разполагаме, особено след идването на Александър Коларов. В момента не е нужно да взимаме прибързани решения. Привклякохме достатъчно играчи и имаме 25 дни да преценим дали ни трябват още", заяви Мончи.

Той бе попитан дали в момента отборът е по-силен, особено след напускането на играчи кано Мохамед Салах, Александър Рюдигер и Леандро Паредес?

"Трудно е да се каже, класирането ще покаже дали едон отбор е по-силен или не. Това е най-добрият барометър. Каквото и да кажа в момента, няма да е правилно. Ако отборът играе по-добре от миналата година, тогава ще можем да кажем, че сме по-силни. Не обичам да давам предварителни прогнози", допълни Мончи.


Още от Футбол свят

Виж всички