Гледай на живо

Сестри Стоеви над всички за месец април

Спалети: Ръководството трябва да удържи дадените обещания за силна селекция

Спалети: Ръководството трябва да удържи дадените обещания за силна селекция

Новият треньор на Интер Лучано Спалети предупреди шефовете на клуба, че очаква от тях да удържат дадените обещания за силна лятна селекция. Специалистът заяви, че ако това не се случи, той ще има какво да каже на медиите.

“Бяха ми обещани определени неща. Ако те не се случат, ще се върна тук и ще ви кажа какво мисля по въпроса. Обещанията се дават, за да бъдат спазени. Очаквам в клуба да бъдат привлечени определени играчи. Вече казах, че не съм по-добър треньор от тези преди мен. Отборът има нужда от нови футболисти, за да бъде напълно окомплектован. Постоянно чета в медиите, че разполагам със 150 милиона евро за селекция, но все още не съм видял такава сума. Пиеро Аусилио и Валтер Сабатини се грижат за трансферите. Те познамат отлично трансферния пазар, така че нека ги оставим да работят на спокойствие”, заяви Спалети.

В същото време наставникът сподели, че ще опита да извади най-доброто и от футболистите, с които разполага в момента.

“Много важен компонент е характерът на играчите. Някои може да си мислят, че като направят едно-две неща в мача, значи са си свършили работата. Това не е правилно. Никога да не се предаваш е много важно качество. Виждал съм как Интер намалява агресията и решимостта по време на мачове. Това повече не бива да се случва. Ще работим над този проблем”, допълни треньорът.


Още от Футбол свят

Виж всички