Треньор на Лудогорец с благороден жест

Треньор на Лудогорец с благороден жест

Младоженците Росица Николова и Виктор Георгиев, които сключиха миналата събота граждански брак в двора на къщата музей „Димитър Ненов“, даряват част от събраните от гостите на сватбата им пари за лечението на 7-годишния Александър Петров от Русе. Георгиев е треньор на вратарите в школата на Лудогорец.

В банковата сметка на малчугана, който се нуждае от 50 000 евро за втора операция в Германия за премахване на тумор в главата, днес те преведоха 831 лева и 20 евро. Бяхме решили със съпруга ми, че ще дарим събраната сума на дете в нужда. Докато дойде денят на сватбата, научихме за Александър и се свързахме с майка му.


Научихме подробности и още на поканите за тържеството помолихме нашите гости вместо да купуват цветя, да пуснат заделената за това сума в кутията за събиране на парички за Алекс. Това разказа за e-Razgrad.bg Росица. По наша информация, нужната за лечението на Александър сума е събрана, а майка му е обещала да преведе всяка стотинка вповече за друго нуждаещо се от съпричастност и помощ дете.

Последвайте каналите ни в:

Още от Булевард

Виж всички