Битката на плеймейтките: Моника или Николета?

Битката на плеймейтките: Моника или Николета?
Петъкът се очертава горещ, но не заради високите температури навън, а благодарение на секси кадрите, с които две родни красавици ознаменуваха началото на лятото.

Говорим за Николета Лозанова и Моника Валериева, които изкушават онлайн потребителите със секси кадри. Двете плеймейтки, които в миналото са имали вземане-даване с футболиста Валери Божинов, без свян демонстрират апетитните си форми в поредица от разголени фотоси от летните си почивки.

I'm in love with you... Santorini

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀NIKOLETA LOZANOVA (@nikoleta_lozanova) on Jun 17, 2017 at 12:46am PDT


От Instagram профилите на звездите разбираме, че и двете са избрали да почиват в южната ни съседка. Николета се забавлява на остров Санторини, като тя не пропусна да сподели с феновете си снимки от почивката си.На кадрите водещата на "Папараци" позира с изрязани тоалети и бански на фона на красиви гледки.На един от фотосите Николета яде доста солидно количество сандвичи, а коментарът ѝ към снимката: "Похапвам за двама", подхрани слуховете, че Лозанова очаква дете от половинката си Ники МихайловВалериева пък е на остров Миконос, откъдето, подобно на Лозанова, изкушава със снимки по изрязани бански. Тя дори стигна и по-далеч, като качи фотос, на който е напълно гола.

Интересно ни е да разберем – коя според вас, е по-секси – Николета Лозанова или Моника Валериева?

Още от Булевард

Виж всички