Гледай на живо

Контролна среща: Олимпия (Любляна) - ЦСКА 1948 3:0

Илиан Илиев: Дойдох да помогна на Верея

Илиан Илиев: Дойдох да помогна на Верея

Новият наставник на Верея Илиан Илиев беше представен пред медиите преди началото на подготовката. Илиев, който отново се завръща в Стара Загора след 5 години, отговори изчерпателно на всички въпроси.

"Имах и други предложения освен това на Верея, с казахстанския тим имах проблеми, тоест клубът имаше проблеми с лиценза. Ако дойде оферта за нас от друг клуб, това дали ще си тръгнем зависи от нас, ще го преценим, това е важно нещо", заяви Илиев.

Той обясни как ще протече подготовката на отбора.

"Важното е да съберем футболисти, да направим подготовка, трябва нещата доста бързо да се случат като селекция и като лагери. Верея направи добър минал сезон, сега трябва да направим селекция, имаме две нови момчета, а напускат седем човека. Милен Танев връщам в тима, познавам го. 16 човека започваме подготовка, ще се опитаме да подобрим постижението от миналата година. Трябват ни 3-4 нови попълнения. Всяка една тренировка е важна, заминаваме на лагер в Говедарци до 30 юни. Контролите почти са уточнени", каза Илиев и добави, че се чувства добре в Стара Загора.

"Чувствам се добре в Стара Загора, добри спомени имам, приятели, това натежа и при избора ми. Винаги съм бил оптимист, позитивен човек, не съм имал проблеми дори да съм имал негативизъм срещу мен."

Той коментира и предстоящия сблъсък с Берое.

"Желая успех на Томаш в Берое, публиката е претенциозна в Стара Загора, надявам се да успеят."

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички