Кристиано Роналдо направи сина си пълно свое копие

Кристиано Роналдо направи сина си пълно свое копие

Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо направи сина си пълно свое копие. Освен че Кристиано-джуниър демонстрира отлични футболни умения и нюх към гола, 6-годишният хлапак вече изглежда досущ като татко си и на външен вид. От няколко дни двамата са с абсолютно еднакви прически.

Както е известно, вчера световните медии гръмнаха с новината, че Роналдо е станал баща на близнаци от сурогатна майка. Все още обаче няма официално потвърждение на тази информация нито от странан а футболиста, нито от неговия агент.

"Матео и Ева, това са имената на близнаците на Роналдо. Кристиано стана баща отново в четвъртък. Момчето и момичето са родени от сурогатна майка", гласеше новината на телевизия "SIC".

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Jun 11, 2017 at 7:28am PDT

От телевизионния канал не уточняват къде се намират двете деца в момента, а също така признават, че не разполагат с техни снимки.
В момента Роналдо има връзка с испанската красавица Джорджина Родригес, като напоследък усилено се говори, че и тя е бременна.
През 2010 година Кристиано шокира света, като обяви, че е станал баща, като и тогава информациите бяха, че детето е от сурогатна майка. Кристиано Роналдо Джуниър в момента е на шест години и е известен още като Кристианиньо.
Последвайте каналите ни в:

Още от Булевард

Виж всички