Участвай в националното преброяване на феновете и спечели страхотни награди

Музика, адреналин и природа очакват гостите на Kongur Air Fest 2017

Музика, адреналин и природа очакват гостите на Kongur Air Fest 2017

Kongur Air Fest 2017 "разтърсва" поляната пред хижа Беласица този уикенд – 9-11 юни. С наближаването на фестивала, който ще зарадва не само парапланеристи и колоездачи, стана ясна и неговата програма, подсказваща емоциите, които предстои да преживеем.

През деня около хижа Беласица всички посетители на Kongur Air Fest ще могат да изпробват уменията си за ходене по опъната лента – слаклайн. Освен да проверим колко добре можем да балансираме на няколко сантиметра над земята, ще можем да се заредим с адреналин и от скокове върху въздушна възглавница (air bag). За всички любители на въздушните преживявания, по време на фестивала ще бъдат изпълнявани и тандемни полети с парапланер над планината Беласица. Kongur Air Fest ще предложи и по-спокойни, но не по-малко зареждащи с положителни емоции йога класове и уъркшопи.

В събота вечерта фестивалът ще бъде озвучен и от музиката на няколко супер свежи и енергични български артисти. Мястото отново е поляната пред хижа Беласица, а музикалната програма на Kongur Air Fest започва с диджей сет от 20:00 часа. В 21:00 часа на сцената се качват Paraplanner, които ще ни издигнат високо в небето над връх Конгур с музиката си, а в 22:00 идва редът на Skiller & Jahmmi Youth, с които ще се настроим на истинска лятна вълна. Музикалната програма ще бъде закрита от Bobo and the Gang, които се качват на сцената в 23:00 часа, за да закрием подобаващо изпълнения с емоции ден, и за да се подготвим за следващия, в който приключенията не спират.

Последните места за двата уъркшопа – колоездене и парапланеризъм, основна част от фестивала тази година, очакват да бъдат заети. Атлетите на Red Bull Веселин Овчаров и Яник Граниери са готови да предадат знанията си на всички, които искат да се развиват и подобряват уменията си в двата различни спорта, обединени от една обща страст – тази към природата и свободата.Всеки от двата уъркшопа ще започва с брийфинг, последван от тактическа тренировка и уъркшоп в реални условия (летене над планина Беласица за парапланеристите и каране по даунхил трасето Kongur Air DH). Всеки ден за участниците в уъркшопите ще завършва с анализиране на задачите и постигнатото през деня.

Подробна програма ще откриете в прикачените файлове, а записвания за уъркшопите могат да бъдат направени на тези адреси: https://airtribune.com/kongur2017/pilots (пилоти), http://vivo-mtb.com/events/kongur-air-fest-2017-reg-form (колоездачи).

Последвайте канала ни в

Още от Други спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти