Боби Галчев оплю Монтана и се извини на Пирин

Боби Галчев оплю Монтана и се извини на Пирин

Звездата на Септември Борис Галчев, който записа гол и асистенция за победата с 2:1 над Монтана в баража за влизане/оставане в Първа лига, не се изказа особено ласкаво за монтанчани.

"Не успяхме миналата седмица да си осигурим място. Успяхме от втори опит. Тази победа я посещаваме на президента и Петър Василев, който се отказва от футбола.

Не обичам думата лидер. Това е плод на целия отбор. Септември заслужава да играе в А група. Правилото за двама юноши тук не важи, но ние пак играхме с двама. Монтана има 15 точки в 35 мача и иска да играе в "А" група. И то само с чужденци. Ако са добри, съм "за" с две ръце, но това са схеми", обяви Галчев, след което продължи:

"Дойдох в Септември и пренебрегнах моя роден клуб Пирин. Искам да се извиня на всички в Благоевград. В "Б" група се играе много по-трудно от "А" гурпа. Бях сигурен, че няма да загубим, защото на хубав терен играем добре.

Миналата седмица в Панагюрище бе на ниво "А" регионална. Хвърлят три топки, кал до ушите… Един терен не могат да направят", добави Борис Галчев.

снимка: Иван Йочев, Sportal.bg

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти