Гаджето на Кристиано Роналдо чака близнаци

Гаджето на Кристиано Роналдо чака близнаци

Колкото и майката на Кристиано Роналдо да отрича, че приятелката му е бременна, очевидното е налице. Джорджина Родригес бе заснета да се разхожда по плажа с коремче, недвусмислено потвърждаващо нейното състояние.

Двойката стана "жертва" на папарак на списание "Карас", който щракна Роналдо и гаджето му, докато се шляят по корсиканското крайбрежие. Изданието отбелязва, че влюбените са били на почивка в Сардиния заедно със сина на футболиста, износен от сурогатна майка.

Италианското списание "Ки" дори стига по-далеч, като уточнява, че Джорджина е в четвъртия месец и чака близнаци.

Преди три дни майката на Кристиано - Долорес отрече гаджето му Джорджина да е бременна. Повод за нейния коментар стана романтична снимка, която 32-годишният нападател на Реал Мадрид публикува в социалната мрежа. На нея той и г-ца Родригес са поседнали на дивана, а футболистът нежно е обгърнал коремчето й с ръка.

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on May 25, 2017 at 12:33pm PDT

"Това не отговаря на истината, коментира майката на Кристиано – Долорес Сантос. Той просто бе сложил ръката си на нейния корем. Това не значи нищо повече. Кристиано няма да става отново баща“, добави майката на футболиста.

ДЖОРДЖИНА РОДРИГЕС В ЦЯЛАТА Й ПРЕЛЕСТ!!!
49 Джорджина Родригес

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти