Бивш играч на ЦСКА се наплашил от гардовете на босовете

Бивш играч на ЦСКА се наплашил от гардовете на босовете

Бившият играч на ЦСКА Килиан Шеридан продължава да предизвиква интерес на Острова с изявите си по източноевропейските терени. Сега той блести в полския шампионат, но винаги при интервютата го връщат и на престоя му в София. 

И той разкри пореден случай от престоя си при "червените", когато начело им бяха пернишките босове Димитър Борисов и Иво Иванов. Досега неведнъж той се е оплаквал от престоя си у нас и продължи с разкритията.

"Предполагам, че преди всеки да отиде в България, у него се зараждат едни подозрения и се чуди какво ще бъде. Не много време, след като отидох там, ни взеха на тренировъчен лагер към едно затънтено и изолирано място", сподели Шеридан пред "Гардиън".

"Ние седяхме в автобуса, когато изведнъж се качи собственикът, заобиколен от десетки бодигардове, и започна да говори нещо на български. Не знаех за какво става въпрос и бях доста объркан. Преди някой да ми каже каквото и да било, дойде едно яко момче и ни събра телефоните и лаптопите. А автобусът вече беше тръгнал към средата на нищото. Тогава се разтревожих здраво, помислих си: "В какво, по дяволите, се забърках?" Но впоследствие разбрах, че са го сторили само за да сме концентрирани. Просто трябва да се адаптираш бързо."

Източник: Стандарт


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти