Гаджето на Роналдо по стъпките на Ирина Шейк

Гаджето на Роналдо по стъпките на Ирина Шейк

Гаджето на Кристиано Роналдо - очарователната Джорджина Родригес, си намери нова работа. 22-годишната испанка подписа договор с водеща модна агенция, а само допреди половин година изкарваше препитанието си като продавачка в бутика на Gucci в Мадрид.

Джорджина бе уволнена през декември, месец след разкритията в медиите за връзката й с футболната мегазвезда. А причината бе прекомерният интерес на папараците към нея. Впоследствие Кристиано използва връзките си и я уреди на работа в Prada, където тя получаваше сравнително скромната заплата от 1200 евро на месец. Медиите и феновете обаче продължиха и там да я "тормозят", а прекалената й известност отново я изпрати на трудовата борса.
"Ситуацията беше крайно усложнена. Постоянно идваха хора в магазина, които искаха само да се снимат с нея. Нямаше как да се работи", разказа свидетел на събитията пред "Ел Мундо".
Джорджина обаче не остана задълго безработна. Сега неин работодател е испанската модна агенция Uno Models, която е една от водещите в световен мащаб и има офиси в столицата и Барселона.
Това означава, че в бъдеще Джорджина ще бъде лице на големи модни кампании, а цената й ще продължи да расте.

ГАЛЕРИЯ С ОЩЕ СНИМКИ НА ДЖОРДЖИНА РОДРИГЕС ВИЖТЕ ТУК!!!
49 Джорджина Родригес
Последвайте каналите ни в:

Още от Булевард

Виж всички