Босът на Верея се радва за Томаш, отрече да има по 4 забавени заплати

Босът на Верея се радва за Томаш, отрече да има по 4 забавени заплати

Президентът на Верея Галин Михайлов говори пред "Тема Спорт" по повод ситуацията в клуба след назначението на Александър Томаш начело на съгражданите от Берое. "Всичко стана много бързо, но имаме варианти за нов треньор и до два-три дни ще го обявим. Радвам се за Томаш. Ако имаше проблем, нямаше да го пуснем, но за него да отиде в Берое е стъпка напред. Не можеше да го спрем. Верея доказа, че е трамплин и за футболисти, и за треньори. Между другото, Томаш имаше договор за още една година, но няма смисъл да го задържаме, щом прави крачка напред. Това са нормални човешки отношения", каза Михайлов.

Босът на тима от "Трейс Арена" коментира и просрочените заплати във Верея. "Имаме една забавена заплата. Имам документи, мога да го докажа. Появиха се разни спекулации - 4 били неплатени, 6 били... Само приказки", добави Михайлов. "Нека да видим как ще завършим този сезон и дали ще участваме в Лига Европа. Ако Ботев спечели Купата на България, няма да имаме мачове с тях и ще чакаме съперника от първата шестица. Ще ни е по-лесно така. От новия треньор ще зависят и целите ни догодина. Ако вземем някой по-добър наставник, той може да иска влизане в първата шестица. Каквото каже, не му се меся", каза още Михайлов.

"Договорите на Момчил Цветанов и Илиян Йорданов изтичат. Ще останат, ако искат, след като говорят с новия треньор. На Бандаловски и Инкоом също им изтичат контрактите. Но да видим дали няма да се класираме за Лига Европа. Това би променило доста нещата и може да има играчи, които да искат да останат. Еуженио си има договор, нямам никаква представа какво ще става с него", коментира още благодетелят на дебютанта в елита.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти