Венци Христов вариант за атаката на Черно море

Венци Христов вариант за атаката на Черно море

Новите попълнения в Чер­но море станаха четири. Старши треньорът на варненци Георги Иванов-Гонзо се договори и с десния бек Ата­нас Зехиров. Той идва като свободен агент, след като контрактът му с Берое изте­че и няма да бъде продължен. 28-годишният Зехиров бе же­лан и от Дунав (Русе). Освен Зе­хиров варненци привлякоха още Мариян Огнянов (Нефто­химик), Георги Божилов (Бе­рое), Орлин Старокин (Пирин Бл). В плановете им е и цен­тралният защитник на Верея Илиас Хасани.

Гонзо иска задължително да привлече централен напада­тел. В плановете му е игра­чът на Нефтохимик Венци­слав Христов. Той обаче има договор с бургазлии, а и в момента се възстановява от контузия. Интересното е, че Гонзо взе преди време Хри­стов в Левски.

От клуба си тръгват голям брой футболисти, сред кои­то двамата чехи Филип Хлупик, Войчех Шром, Михаил Венков, Даниел Георгиев и Бакари, който пропусна доста мачове тази сезон заради кон­тузия. Почти сигурно с клуба ще се раздели и халфът Тодор Паланков. С клуба вече раз­трогна централният брани­тел Траян Траянов, а до края на сезона това ще направят поне още двама играчи, кои­то не са сред изброените по-горе.

"Тема спорт"

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти