Специални премии за волейнационалите за Световната лига 2017

Специални премии за волейнационалите за Световната лига 2017
Специални премии при успехи, извън тези които се полагат за участие, ще има за волейболистите от мъжкия национален отбор на България за Световната лига 2017. Паричните стимули се осигуряват от бетинг компания, която обяви днес на пресконференция в Пресклуб "България" официално партньорството с Българска федерация по волейбол. Договорът между двете страни е за четири години, като за светващата 2018 година се предвижда и специално партньорство за Световното първенство за мъже, което е в България и Италия.
Националите ни с нов спонсор 
 
С премиите бетинг компания цели стимулиране на родните волейболисти, тяхното още по-пълно влагане в мачовете и постигане на успехи в турнирите от престижната надпревара. Спонсорът предвижда и много активности по време на домакинския ни турнир от Световната лига във Варна. Ще има игри с публиката, томболи и различни награди.
Националите ни с нов спонсор 
 
Припомняме, че България е домакин на втория уикенд от Световната лига (9-11 юни), като в мачовете ще се играят в Двореца на Културата и спорта във Варна. Съперници на националите ни са още Олимпийския шампион - Бразилия, световните шампион - Полша и Канада, като билети се продават на касите на залата и в интернет в Ticketportal и партньорската мрежа.
Националите ни с нов спонсор
СНИМКИ: ИВАН ЙОЧЕВ, SPORTAL.BG

ГАЛЕРИЯ - ТУК!!!

Още от Волейбол

Виж всички