Краев отказва да преподпише заради Аниете

Краев отказва да преподпише заради Аниете

Младата звезда на Левски Божидар Краев е много вероятно да откаже да подпише нов договор с клуба. Контрактът на таланта изтича в края на календарната година и шефовете на “сините” вече са стартирали разговори за подновяването му. За момента обаче те не вървят никак гладко.

Основната причина за това поведение на Краев е отказът на шефовете да подновят договора на испанеца Антонио Аниете. Краев е останал силно разочарован, че опитният нападател ще напусне “Герена” през лятото и в знак на протест е готов да го последва. Аниете и Краев са най-добри приятели на терена и извън него, и често са заедно, когато не са на тренировки.

Босовете на клуба, естествено, няма да се съобразят с претенциите на Краев и Аниете ще бъде освободен, след изтичането на настоящия му договор, което ще се случи през лятото. Ако младокът продължи да упорства, това може да принуди ръководните фактори да вземат решение да продадат Краев след края на сезона, за да не го изпуснат без пари през зимата.

Мениджърът на Краев Джон Ингълс е уверен, че може да намери доста купувачи за таланта, които да дадат исканата от “сините” сума за правата му. Ако все пак не се намери купувач за младока, може да се стигне до доста неприятна ситуация и той да изгледа есенния полусезон от резервната скамейка.

“Тема спорт”

Още от БГ Футбол

Виж всички