Никол Шерцингер остава в X Factor

Никол Шерцингер остава в X Factor

Никол Шерцингер се е съгласила да се върне в британския X Factor, обявиха английските медии. Новината идва само няколко дни, след като "Мирър" разкри, че продуцентите са влезли в контакт с Марая Кери за последното място в журито.

Тези техни действия бяха провокирани от забавянето от страна на гаджето на Гришо да подпише договора си с музикалното риалити. 38-годишната Никол се колебаеше заради получена оферта за участие във филм отвъд Океана. През уикенда обаче тя се е срещнала със Саймън Коуел и му е обещала, да се върне на Острова за следващия сезон на F Factor.

"Миналата седмица нещата с Никол не изглеждаха никак добре и шефовете започнаха да търсят четвърти съдия. През почивните дни обаче настъпи истинска промяна и тя се срещна със Саймън. Сега сме 80% сигурни, че Шерцингер ще подпише. Саймън много иска тя отново да е част от шоуто и ще направи всичко по силите си договорът да стане факт възможно най-скоро", коментира запознат източник пред изданието.

Миналата събота таблоидът "Мирър" съобщи, че шефовете на Х Factor са започнали преговори с американската суперзвезда Мария Кери, която по-рано е била гост съдия в "Америкън Айдъл". 47-годишната певица, която е най-продаваната изпълнителка за всички времена, ще остане в режим на готовност, ако в последния момент настъпи нов обрат в сагата.

Още от Булевард

Виж всички