Домусчиев разкри защо Лудогорец внимава с подбора на футболисти, трябвало да служат за пример

Домусчиев разкри защо Лудогорец внимава с подбора на футболисти, трябвало да служат за пример

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев коментира на страницата си във "Фейсбук" поредната добра инициатива на клуба. Вчера част от футболистите на българския шампион зарадваха учениците от ОУ "Иван Сергеевич Тургенев" в Разград. Играчите участваха в различни игри и раздадоха автографи.

 Домусчиев смята, че футболистите трябва да бъдат личности, които да служат за пример.

Ето какво написа босът на орлите в социалната мрежа:"Колкото и да са уморени и заети с тренировъчния процес и официалните мачове, добре е футболистите да намират време за подобни инициативи. По този начин децата се "палят" по футбола. Вижте усмивките по лицата на тези малчугани! За тях това ще остане спомен за дълъг период. Контактът с малките юнаци никога не е уморителен. Напротив - подобни срещи зареждат и те карат да се чувстваш добре. Виждам, че и нашите футболисти доста са се забавлявали. Подаръците не са най-важни.

Вниманието е на първи план. За всяко дете, което обича футбола, срещата със своя любимец е незабравимо изживяване. Затова подходът на популярните лица от терена към подрастващото поколение е важен. Децата ги следят, гледат по телевизията и се стремят да им подражават. Това е една от причините в Лудогорец да внимаваме с привличането на състезатели. Футболистите трябва да бъдат личности, които да служат за пример".

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти