Гонзо навива Минев и Йоргачевич за Черно море

Гонзо навива Минев и Йоргачевич за Черно море

Бившият футболист, треньор и шеф в Левски и настоящ наставник на Черно море Георги Иванов - Гонзо се опитва да привлече на "Тича" двама основни футболисти на "сините", тръби "Меридиан Мач".

Според информация на изданието той вече е провел разговори с капитана Веселин Минев и сръбския страж Боян Йоргачевич. Иванов е амбициран да подсили състава предвид възможното участие в Лига Европа и иска да подсили състава с доказани футболисти.

36-годишният Минев е получил предложение за нов договор, но официално не е подписал. Той не беше в групата за мача с Черно море в неделя. Пред свои близки десният бек е споделил, че обмисля много сериозно предложението от морската столица.

Гонзо следи внимателно и ситуацията около Йоргачевич, който се възстановява след операция на лакътя. Той ще се възстановява поне още два месеца, а договорът му изтича след още един сезон. Сърбинът навърши 35 години, а на "Герена" разполагат с млад и перспективен вратар в лицето на Николай Кръстев, който оправдава доверието. На "Тича" вече анонсираха други двама бивши левскари за сигурни попълнения. Това са Мариян Огнянов и Орлин Старокин.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички