Трансферната лудост в Модена продължава! Искат и Иван Зайцев за "Дрийм тийма"

Трансферната лудост в Модена продължава! Искат и Иван Зайцев за "Дрийм тийма"

Трансферната лудост в италианския волейболен гранд Азимут (Модена) продължава с пълна сила.
Ден след като разпределителят на олимпийския шампион Бразилия Бруно Резенде се завърна официално в шампиона на Италия за 2016-а, а българският треньор Радостин Стойчев изглежда е много близко до подписване на договор с гранда, се появи информация, че от Модена искат и Иван Зайцев.

"Липсва ми да играя като диагонал. Вярно е, липсва ми...", сподели Зайцев след загубения финал в Шампионската лига на настоящия му отбор Перуджа от Зенит (Казан).

Слуховете не закъсняха и веднага се появи информация в Gazzetta Di Modena, че Царят, както е известен 28-годишният диагонал, може да смени отбора. В Перуджа много трудно биха изпълнили желанието му, след като сръбският ас Александър Атанасийевич има договор за още една година с "червените дяволи" и не мисли да напуска тима. От друга страна клубният президент на Перуджа Джино Сирчи няма да пусне толкова лесно една от звездите си в пряк конкурент за Скудетото.

Основен проблем пред Модена след пристигането на Бруно и Радо Стойчев би била голямата заплата на Иван Зайцев. Но с напускането на някои играчи, е ясно, че Зайцев ще бъде идеалния партньор на Ървин Нгапет в мечтаната шестица.

За сега “Дрийм тийма" на Модена изглежда невъзможен, но генералният директор на клуба Андреа Сарторети ще направи всичко възможно да измъкне Иван Зайцев от Перуджа.

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти