Ръководството на Добруджа призова феновете за подкрепа: Ще се борим докрай за промоция във Втора лига!

Ръководството на Добруджа призова феновете за подкрепа: Ще се борим докрай за промоция във Втора лига!

Ръководството на Добруджа призова феновете за мощна подкрепа в последните мачове от Североизточната Трета лига. Босовете на "жълто-зелените" обявиха, че тимът ще продължи да гони на всяка цена промоция и завръщане в професионалния футбол.

"Призоваваме нашите привърженици за подкрепа в последните мачове от първенството. Отборът ще се бори до край за промоция във Втора лига независимо от не много изгодното си положение, в което се намира в момента. Предвид изоставането от Черноморец (Балчик), който е наш пряк конкурент, ние няма да се откажем от целта си и ще я гоним до последно", обявиха от стадион "Дружба".

Лидерът в аматьорската група Черноморец (Балчик) има солидно предимство в класирането, но има сериозна вероятност в клуба да влязат руски инвеститори, които ще имат за цел да градят всичко наново. Въпреки незавидната ситуация на балчиклии, от Добруджа демонстрираха съпричастност към това, което може да се случи на тима, ако влязат руски спонсори. А то е младите момчета, които дават всичко от себе си, да бъдат заменени с други играчи и изобщо всичко да се гради наново.

"Искаме да изразим възхищението си към нашия противник, който гради отбора си от три години, въпреки че усилено се тръби за навлизане на руски инвеститори в клуба, които ще освободят както футболистите на Балчик, така и треньорът", добавиха още от ръководството на Добруджа.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти