Гледай на живо

ЕВРО 2024: Грузия 0:0 Чехия

Кубрат и Ивет грейнаха на графити в София (видео и галерия)

Кубрат и Ивет грейнаха на графити в София (видео и галерия)

Двама от най-обичаните спортисти на България - боксьорът Кубрат Пулев и спринтьорката Ивет Лалова-Колио, грейнаха на графити на бул. "Симеоновско шосе" и Околовръстен път. Графитите бяха официално открити днес, като Пулев уважи лично събитието.
Откриха графити на Кубрат Пулев и Ивет Лалова 
Зад идеята и реализацията на проекта стои Борислав Чакъров - основател на организацията "Алчни за спорт". Тя цели популяризирането на спорта сред младите и вдъхновението, което подрастващите могат да черпят от големите спортни личности на България.
Откриха графити на Кубрат Пулев и Ивет Лалова 
Графитите на Кобрата и Ивет идват след тези на други известни наши спортни личности и големи шампиони като Стефка Костадинова, Йордан Йовчев, Валентин Йорданов и Евгения Раданова.

Обществено полезната подбуда по разкрасяване на външния вид на колоните на моста при Околовръстното е част от проекта "Алчни за спорт", съфинансиран от Столична община в изпълнение на Общинската стратегия за развитие на физическото възпитание и спорта. Реализира се в подкрепа на кандидатурата на София за европейска столица на спорта през 2018 г.

Снимки: ИВАН ЙОЧЕВ/Sportal.bg

ФОТОГАЛЕРИЯ от откриването на графитите ТУК!!!

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички