Sportal.bg
Използвай App-а за
по-добро усещане
Отвори

Тервел Пулев: Тактиката ми не беше да търся бърз нокаут

Тервел Пулев: Тактиката ми не беше да търся бърз нокаут

"Получи се силен удар в началото, не беше планиран, човека седна на земята, след което намалих агресивността и продължих да си средвам тактиката, изработена от треньора Борислав Бояджиев", коментира след третата си победа на професионалния ринг Тервел Пулев.

Той сломи съпротивата на поляка Якуб Войчик, като го нокаутира в третия рунд.

"Макар и не толкова агресивно, с методична игра съперникът беше нокаутиран. Публиката трябва да разбере, че в бокса има тактика, всичко може да се промени с един удар. Тактиката ми не беше да бъда агресивен, а да търся сигурност по пътя към победата.

Тервел Пулев - Якуб Войчик(Полша) 

Еуфорията е много голяма. Това, че съм победил, не значи че съм готов за битки от ранга на тези, които прави Кубрат. Но вървя в правилна посока, в зряла боксова възраст съм. За мен ще е чест да се боксирам отново в "Арена Армеец" и да подгрявам брат ми. Противникът на Кубрат е много крив на боксов език, може да го изненада", завърши Тервел Пулев.

"Заслугата за победата на мача е на Тервел. Не беше приятна смяната на противника, но такива неща се случват в спорта. Подготовката беше достатъчно добра за този етап - пореден добър мач, който му помага да влезе в професионалния бокс и да се изгражда като професионалист. Постепенно ще вървим към по-големи цели", добави треньорът му Борислав Бояджиев.


Betfair предлага специална промоция за мача на Кобрата срещу Джонсън. Всички нови клиенти могат да заложат до 10 евро за  победа на Пулев при коефициент 5.00. При успех в сметката ще бъде кредитирана печалба под формата на безплатен залог. За участие в промоцията вижте пълните условия на сайта на Betfair.

Ще победи ли Кубрат Пулев американеца Кевин Джонсън в "Арена Армеец? Вижте коефициентите!

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти