Кметът на Монтана Златко Живков прие волейболния отбор

Кметът на Монтана Златко Живков прие волейболния отбор

Кметът на Монтана Златко Живков прие днес волейболният отбор спечелил за трети пореден път бронзовите медали от първенството в Суперлигата. Той благодари на състезателите и техните треньори за радостните мигове, които донесоха на града и на своите привърженици през сезона. Монтанският градоначалник не скри, че се чувства горд с отбора, който въпреки проблемите с контузиите на основни състезатели е стигнал убедително до финала, където е загубил по достоен начин от Нефтохимик.

Капитанът на Монтана Александър Симеонов пък благодари от името на отбора за помощта, която кметът оказва на волейболния тим и му връчи купата и бронзов медал.

На срещата присъстваха и новите попълнения Тодор Скримов и Теодор Тодоров, които ще подсилят Монтана за предстоящия турнир за Купата на България.

„Благодаря на Тео, че не забравя от къде е тръгнал и ще облече отново екипа на родния си тим и на Скримов, че прие нашата оферта пред многото други. Надявам се с ваша помощ Монтана да играе още един финал”, пожела си на изпроводяк кметът Златко Живков.

Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички