Гледай на живо

Югозападна Трета лига: Кюстендил - Чавдар 0:0

Азис яхна "Бентли"-то на Божинов

Азис яхна "Бентли"-то на Божинов

Азис е фен на бързите коли! Кралят на попфолка вече е горд собственик на „Бентли“-то, което до преди две години бе на Валери Божинов. Императора, както се провъзгласи футболистът на китайския "Мейджоу Хака", кара спортната кола известно време из софийските улици. За да може да й се порадва и да натиска здраво газта на макс, той дори не успя да я регистрира. Божинката вършееше из столичните улици и булеварди с транзитни номера. След като й се порадва, той я продаде. Именно с тази кола Валери си навлече гнева на куп хора, след като на няколко пъти паркира на място, предназначено за инвалиди. Сега червеното возило има нов собственик.

От няколко месеца Азис върти волана на свръхмощния автомобил, видя "България Днес".

Азис купи червеното "Бентли" от бизнесмен от Стара Загора. За колата изпълнителят брои повече от 300 000 евро на мастития заралия. Именно на въпросния господин Валери Божинов я продаде преди години и след кратък престой при него мощната кола вече е в гаража на Азис. Сумата, която е космическа за почти всеки българин, е напълно по възможностите на Краля на попфолка у нас. Азис през няколко седмици е в Турция, където прави грандиозни концерти и лапа умопомрачителни хонорари. Освен това участията на певеца в България зачестиха в последно време, а той е един от най-добре платените изпълнители у нас.

Заралията, който преди две години купи колата на Божинов, се занимава с препродажба на автомобили. Той взима само скъпи и луксозни коли. След като леко ги пооправи, той ги продава по-скъпо, отколкото купува. Няколко месеца бизнесменът е забелязван със свръхскъпата колата из улиците на Стара Загора. Сега неин притежател е Азис.

Още от Булевард

Виж всички