Дашева посети стадион „Христо Ботев“ в Криводол

Дашева посети стадион „Христо Ботев“ в Криводол

Министърът на младежта и спорта в служебното правителство проф. Даниела Дашева посети стадион „Христо Ботев“ в Криводол и се запозна с новоизградените съблекални, конферетна зала и отлично поддържаното тревно покритие. Съоръжението с капацитет 3000 зрители се използва от мъжкия състав на Общински футболен клуб Ботев (Криводол), от юношеските и детските формации, както и от женския отбор.

Проф. Дашева имаше работна среща с кмета на града Петър Данчев, неговия първи заместник Дияна Милетиева и с председателя на Общинския съвет Петър Комитски. Домакините показаха на министъра новоизградения хотелски комплекс, в груб строеж, в непосредствена близост до стадиона. Има идея той да се превърне в база за тренировки и настаняване както за местния Ботев, така и за други футболни отбори в региона.

Обсъдени бяха възможности за финансово подпомагане от страна на Министерството на младежта и спорта, за да бъдат довършени по проект многофункционални открити игрища за волейбол, баскетбол и други игри, както и на два тенис корта. За тях със средства на общината вече е положена бетонна основа, монтирано е и електрическо осветление.

Следвай ни:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички