Мъри отговори на Левски - става най-големият враг на лъжците

Мъри отговори на Левски - става най-големият враг на лъжците

Станимир Стоилов излезе с позиция след съобщението на управата на ПФК Левски АД, че ще отнесе до съда казуса с финансовите претенции на специалиста към клуба.

"Уважаеми левскари!

По повод информацията, че ръководството на ПФК Левски е решило да ме покани в съда за решаване на
казуса "Станимир Стоилов клати лиценза на Левски", заявявам следното:

През годините заради професията ми се е налагало да бъда спортен съперник на ПФК Левски. Но като привърженик на сините не мога да бъда противник в съда на ПФК Левски. Категорично декларирам, че нямам намерение лично да се явявам в съда. Не се чувствам виновен, че искам след повече от десет години честно и почтено заработени пари. Ако това е престъпление, признавам се за виновен. Нека бъдат оневинени тези, които за близо десетилетие фалираха ПФК Левски спортно-технически и финансово, плащайки добри комисионни и заплати. На практика ръководството на клуба ще съди себе си за документ издаден, подпечатан с печата и подписан от директор на клуба.

На фона на информацията и изявленията на отговорни фактори за тежкото финансово състояние в ПФК Левски, е странно, че ще бъдат изхарчени средства за водене на съдебно дело. Ще бъда доволен, ако ПФК Левски спечели. А решението беше много лесно, стига в многобройните разговори с ръководители на ПФК Левски по темата, да ми беше казано, че на този етап в клуба нямат възможности за решаване на проблема.

Ако съдът присъди делото в моя полза, средствата ще бъдат дадени за детски и левскарски каузи. Разбра се колко полезно е в ръководството на клуба да има представители на запалянковците на Левски. Те публично разказаха хронологията и категорично застанаха на страната на истината. По този начин дадоха възможност на многобройната левскарска общност да бъде информирана и да "прочете" много точно казуса.

В заключение, уважаеми левскари, дали някога ще се върна на Герена като професионалист никой не знае. Но като фен ще съм там и докато дишам ще бъда най-големият враг на всеки ръководител на ПФК Левски, който го управлява с лъжа, измама и манипулации. Не трябва да търпим това да се случва с клуба ни, носещ името на човека, който е символ за честност и безкористност", заявява Стоилов в официалната си позиция за случая.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти