Костадинов иска 15 бона заплата, за да остане на "Герена"

Костадинов иска 15 бона заплата, за да остане на "Герена"

Сагата около новия договор на Георги Костадинов с Левски продължава с пълна сила. Двете страни все още не могат да постигнат съгласие относно финансовите параметри на контракта. Както е известно, настоящият договор на халфа изтича през лятото и шефовете на "сините" искат той да бъде подновен, но твърде високите финансови претенции на играча се оказват проблем в преговорите.

Според информациите, Костадинов настоява заплатата му да нарасне с повече от 100%. В момента той получава 6,5 хил лева, но желанието му е тя да скочи на 15 хил. лева и да се доближи до тези на Симон Сандберг и Сърджан Лукин, които се подписват срещу 20 хил. лева. От Левски обаче не са склонни да извадят повече от 13 хил. заплата за българския халф.

Подобна е ситуацията и с другия основен вътрешен полузащитник на "сините" в лицето на Джереми де Ноойер. Неговият договор също изтича и той също има доста високи финансови претенции, за да преподпише. Холандецът иска да се изравни по заплата със Сандберг и Лукин, но при него ситуацията е такава, че е по-вероятно да бъде освободен през лятото.

"Тема спорт"

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти