Новият на "Герена": Отказах се от много неща, за да се върна в Левски

Новият на "Герена": Отказах се от много неща, за да се върна в Левски

Левскарите трябва да бъдат единни в трудните моменти, призова юношата на клуба Божидар Митрев, който се завърна при "сините" след престой в Шериф Тираспол. Той призна, че сам е поискал да прекрати договора си с молдовците, за да помогне на Левски в българското първенство.

"Супер се чувствам и съм много щастлив. Още онзи ден, когато ми се обади директорът Боримиров, изобщо не се замислих и веднага се съгласих. Основната цел е на първо време да си върнем духа в мачовете и да започнем отново да побеждаваме, а с времето - ще видим. Следих Левски във всеки мач и съм готов за предизвикателството.

Ако не осъзнавах какво правя, щях да остана в Шериф. Аз ги помолих да разтрогна и се отказах от много неща, само и само да се върна. В такива периоди трябва да бъдем единни и да действаме със сърце. Левски го има повече от 100 години и ще го има много повече от това. Винаги ще има трудни и хубави периоди, а срещу трудните трябва да се борим", каза вратарят, който подписа договор за година и половина.

"За мен престоят в Шериф беше тежък, защото заминах и за един ден подписах договор, а след това разбрах, че имат лимит за чужденците. А почти целият отбор е съставен от такива. Когато можех, играех в Европа и в първенството, но се радвам, че се върнах в Левски", добави той.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички