Гледай на живо

"Страст, емоция и футбол" - гост Георги Младенов

Даниел Златков си намери отбор в чужбина

Даниел Златков си намери отбор в чужбина

Бившият вече играч на Ботев (Пловдив) Даниел Златков очаква да подпише договор с чуждестранен клуб до няколко дни. Това разкри самият футболист пред Sportal.bg. Вчера бранителят разтрогна договора си с “канарчетата” по взаимно съгласие, тъй като е получил предложение да продължи кариерата си в клуб от чужбина.

Златков не разкри в коя държава ще подпише договор, но вариантите не са много тъй като защитникът вече е играл за два отбора през този сезон - Ботев и Черно море. Така той може да премине само в клуб, където цикълът на шампионата е пролет-есен и новото първенство ще започне идните седмици. Вариантите са Казахстан, Беларус, Китай, Норвегия, Швеция и още някои страни.

“Получих оферта в последните дни и от ръководството на Ботев проявиха разбиране, за да разтрогнем договора. Говорих вече с ръководството на новия ми отбор, срещнах се с президента и мисля, че до няколко дни вече ще съм подписал официално. Аз вече съм играл за два отбора през този сезон, така че вариантите не са много”, каза Златков пред Sportal.bg.

Още от БГ Футбол

Виж всички